Brevkasse: Spørg om din skrivning

Brevkasse: Hvad tumler du med lige nu i din skrivning?

Det svære ved at være forfatter er, at vi ofte sidder alene med vores kampe og udfordringer, og vi alle skal finde vores egen vej igennem. Brevkasse hjælp

At skrive er ikke som at løse en ligning. Der er ikke én rigtig måde at gøre det på, og hvis du møder en, der har den præcise a-z opskrift, så tag det med et gran salt.

Men jeg har været igennem – og møder til stadighed – en masse udfordringer i forhold til at få skrevet kontinuerligt i en travl hverdag, den indre kamp med de indre og ydre stemmer osv. Og jeg vil elske at dele mine erfaringer og støtte dig i at få skrevet din bog og holde fast.

Da jeg selv skulle være gæst i min podcast Forfatterhjørnet, spurgte jeg mine lyttere om spørgsmål til interviewet og fik så mange fine bud og blev helt grebet af lysten til at svare på flere spørgsmål.

Lyt til Forfatterhjørnet med mig som gæst her.

Send mig et spørgsmål

  • Jeg er gået helt i stå – hvad skal jeg gøre?
  • Jeg er i tvivl om, hvorvidt at jeg skal skrive kronologisk, eller om jeg kan hoppe lidt rundt i teksten. Hvordan griber du det an?
  • Jeg skriver om mit liv – kan jeg overhovedet tillade mig det, og hvordan passer jeg på de nærmeste?

Så hvis du går og tumler med et eller andet, så stil mig et spørgsmål i min lukkede Facebookgruppe Bare skriv eller på charlotte.heje.haase@gmail.com og så vil jeg elske at svare – både i tekst og lydfil herinde. Gør gerne spørgsmålet så detaljeret så muligt, så jeg kender til din proces, og hvad din situation er lige nu.

Du er velkommen til at vedhæfte et billede af dig eller dit skrivebord, hvis du har lyst, men det er ikke et krav.

Skriv et spørgsmål og mærk emnet ‘Brevkasse’.

Glæder mig til at høre fra dig.