Skriv dagbog – genfind glæde, kreativitet og frihed

Skriv dagbog
Forfatterne Lilja Scherfig og Charlotte Heje Haase guider dig til at skrive moderne dagbog og få fat i din glæde og kreativitet (igen).

 

Din dagbog er nøglen – hav transformerende samtaler med dig selv

Dagbogen er den rolige, poetiske og hjerteåbnende vej til at leve mere stille, lystfuldt og kærligt.

Er du gået lidt i stå kreativt eller mærker en tristhed og magtesløshed? 

Vil du (gen)finde din lyst, glæde, vildskab og stemme? 

Længes du efter at leve med et åbent hjerte og forbinde dig med dig selv og andre?

Dagbogen er den rolige, poetiske og hjerteåbnende vej til at leve mere stille, lystfuldt og kærligt. 

Der er plads til alle følelser, tanker og kreative benspænd i din dagbog. Bare 10 minutter om dagen har en forvandlende effekt.

Forfatterne og dagbogs-entusiasterne Lilja Scherfig og Charlotte Heje Haase vil gerne dele deres erfaringer og hjælpe dig med at skrive dagbog.

Dagbogs-entusiaster

Lilja Scherfig dagbog

Lilja Scherfig er anmelderrost og prisnomineret forfatter. Lilja bor med  sin søn og kat og elsker kærlighed og livet. Hun formår at se det smukke og det absurde i hverdagssituationer. Måske fordi hun fanger dem i sin dagbog. Hun udgiver til maj “Dagbogsliv – Skriv, elsk og vær dig” på GAD. En hjertevarm bog med skriveøvelser og personlige fortællinger. 

Charlotte Heje Haase er selvbiografisk forfatter, klummeskribent og podcaster. Hun er skrivementor og afhængig af chokolade og psykologiske dramaer. Det kræver sin dagbog! Charlotte har skrevet dagbog, siden hun kunne skrive. Og hun destruerer dem en gang om året. For dagbogen er hendes frirum.