Forfatterhjørnet, podcast, Charlotte Heje HaaseVelkommen til min podcast Forfatterhjørnet

Jeg, Charlotte Heje Haase, har skabt podcasten Forfatterhjørnet, fordi jeg gerne vil tale med spændende kreative mennesker om at skabe og høre hvad de gør, for at holde fast. Jeg tror, at vi kan lære meget af hinanden, og jeg ønsker at få det at skrive ned på et plan, hvor alle kan være med.

Der er så mange, der går med en forfatterdrøm, men ikke tør at gå den vej af frygt for at blive dømt. Eller ikke kan overskue det, fordi det ikke nødvendigvis ender med en udgivelse. Det er mit håb at ved at tale med forskellige forfattere, så vil du som lytter have mere mod på at finde din stemme og skrive din bog. Uanset udfaldet. For det er ret fantastisk at skabe.

Der udkommer en episode en gang om måneden. Og du kan abonnere gratis over din Smartphone under appen Podcasts og Forfatterhjørnet.

Giv lyd

Jeg bliver selvfølgelig helt enormt glad, hvis du kaster nogle stjerner efter Forfatterhjørnet i iTunes og skriver lidt om, hvorfor du lytter med. Du er også meget velkommen til at foreslå gæster og emner på Facebooksiden Forfatterhjørnet.