Hvor skriver du henne?

Kunsten at have et skrivested

Jeg skrev Mit livs største tigerspring på Emerys på Islands Brygge og på Den Sorte Diamant. 1001 og Skydykker skrev jeg i min lejlighed på Frejasgade i sofaen og sengen. Generation Multiorgasme skrev jeg på min chaiselon i Nordbanegade. Jeg havde fuldtidsarbejde som redaktør imens, så ved at skrive behagelige steder “snød” jeg mig selv, så det føltes som fri leg.

Hvor skriver du? Det er lige så forskelligt, som der er bøger og blogs og forfattere. Jeg har skrevet på Den Sorte Diamant, i en kælder, i sofaen, i sengen, på stranden, på Ørslev Kloster, på rejser og i en skurvogn hos mine svigerforældre. Jeg skriver mest i hånden, hvis jeg er et offentligt sted som i toget, og computeren kommer frem, når jeg sidder et sted, jeg kan fordybe mig.

Den Sorte Diamant
Mit skrivested: Den Sorte Diamant

Har fået mig et skrivebord efter 7 år

Faktisk har jeg ikke haft et skrivebord hjemme i al den tid, jeg har boet sammen med min kæreste og vores sammenbragte familie. Jeg har ikke kunnet finde roen til at skrive hjemme. Indtil nu. Men nu hvor jeg har dage hjemme, har jeg fået sat et skrivebord på en repos, og det er fedt!

Når jeg skriver på biblioteker eller cafeer, så sørger jeg for, ikke at kende internetkoden, så jeg ikke kan bliver distraheret.

Vis mig dit skrivebord

Jeg har bedt en række forfattere, bloggere og skrivende mennesker om at vise mig deres skrivebord, deres nuværende eller foretrukne skrivested i billeder og knytte nogle ord til det. Og jeg elsker det – lidt som at være backstage. Synes også det punkterer myten om det perfekte. Vil du også vise dit skrivested? Send dit billede af det til charlotte.heje.haase@gmail.com og knyt nogle ord til det.

Hvis du venter med at skrive, til du har det perfekte skrivested, så lad være ik´? Bare skriv.

 

Skriv et svar