Klub bare skriv

Jeg kan slet ikke begynde at fortælle dig om, hvor vild jeg er med dette virtuelle skrive-fællesskab.

Vi er Danmarks første virtuelle skriveklub, der begyndte at skrive sammen marts 2020 under pandemien og åbnede for betalende medlemmer 1. maj 2020.

Mine drømme for, hvad vi skal sammen, og hvordan vi skal støtte hinanden i at få skrevet og skabe en kreativ bevægelse, er store.

Og jeg håber, du vil være med.

Meld dig på ventelisten her

 

Tid – skriveaftaler

Vores skrive-møder er en hyldest til kreativiteten og en finger til den indre kritiker og dommer.

For ikke tale om et frirum til at være, som vi har det

Efter hver skrivedate tænker jeg:

Kan det virkelig være så sjovt og meningsfuldt, og kan vi virkelig godt høre egne og hinandens stemmer så rent og nå hinanden alene sammen?

Bliv medlem af Klub Bare SKRIV og afsæt mere TID til at skrive. Skriv den indre kritiker stille.

Og bliv mindet om, at din kreativitet er vigtig og er værd at gøre plads til I dit liv.

 

Skrivefællesskabet åbner kun op for medlemmer 3 gange om året. Skriv dig op her, hvis du vil høre, hvornår vi åbner igen: 

Jeg glæder mig helt vildt til at byde dig velkommen i et inspirerende og støttende skrive-fællesskab, at åbne for kreativiteten og skrive den indre og ydre dommer stille nok til, at vi kan høre vores egen stemme.

 

Hvad går Klub Bare SKRIV ud på?

Her får du kærlige skriveskub online.

Dette er en skriveklub, hvor vi ikke bare taler om at skrive.

Vi får skrevet og støtter hinanden i det under skriveprocessen.

Alle kan være med.

 

Hver måned får du:

Det er hovedsagelig tirsdag – og veksler mellem aften og dagsskrivning.

  • Powerwriting – åbn din kreativitet. En times Bare SKRIV og nonstop skriveøvelser på tid, hvor vi åbner for kreativiteten. Vi skriver din indre kritiker mundkurv på. Dette vækker din kreativitet, indre stemme. Bivirkning ved samskrivning og recall: En følelse af samhørighed og en evne til at høre sin stemme mere rent. Det sker en hverdag i måneden og en aften i måneden.
  • Skrivedag. En dags virtuel skrivning på dit eget projekt, hvor vi sætter et mål, skriver sammen hver for sig og fejrer. Først sætter vi intentioner for dagen, så gør vi status og fejrer, hvad vi nåede. Det er en tirsdag om måneden – 3 timer kl 9-12. (Ps. hvis du er ansat og har kontorarbejde, kan du jo også have os med på sidelinjen – og arbejde på det, du sidder med, bare med ekstra hep på og dine virtuelle skrivefælle kollegaer).
  • Skrivetimen. En aftens skrivning på 1,5 time fra kl 20.30, hvor vi skriver på hver vores projekter. Vi tjekker ind og deler vores intention om hvad, vi skal skrive på. Så skriver vi hver for sig og holder bagdelen i sædet. Til sidst runder vi af og fejrer. Under skrivetimen logger vi ikke af (men du kan slå videoen fra). Ps. det hedder skrivetimen, da der er et kvarter til start og slut, resten er din skrivetid. Jeg har et timeglas på en time, som vil kunne ses og løber, mens du skriver.
  • Community. Adgang til et unikt netværk med mulighed for sparring og et lokalt fællesskab. Jeg har også drømme om at starte skønne selvkørende Bare SKRIV grupper over hele landet. Og vil gerne støtte og give mine erfaringer videre med Walk&Write og fællesskrivning. Dette er under udvikling.
  • Mini skriveworkshops og challenges. Som medlem får du gratis adgang til online skrivekurser løbende. J

Optagelserne foregår over Zoom og ligger i et lukket forum for medlemmer.

 

Bonus

Du har løbende mulighed for at deltage i et live call, hvor vi har en forfatter eller redaktør inde til inspiration og dialog. Kan du ikke være med live, så bliver det lagt i vores forum også.

Jeg lægger datoer ud i forvejen. Det er formentlig om dagen, men du kan indsende spørgsmål, hvis du ikke kan deltage.

Som medlem har du også mulighed for selv at være gæst eller at påvirke, hvem jeg tager fat i, og de emner, du har brug for i forhold til din skrivning.

 

Fint, hvis du kun kan deltage i én ting

Der er mange tilbud for at deltage i en del virtuel skrivning og modtage inspiration som medlem, som alle vil rykke dig i forhold til din skrivning.

Måske tænker du, at det er overvældende og ikke muligt for dig at deltage i det hele.

Men don´t worry, jeg har sat prisen, så bare en af tingene henter pengene hjem for dig i forhold til værdien, du får ud af det.

Jeg giver også noget ekstra her i starten for at finde ud af, hvad du har mest brug for, så hvis du vælger at blive medlem, har du mulighed for at påvirke klubben og gøre den til det, der støtter os bedst muligt.

Så kan jeg altid skære ind, så det bliver lige præcis det skrive-fællesskab, du har brug for, for at skabe.

 

Optagelse

Jeg åbner kun for optagelse 2-3 gange om året.

Dette give mulighed for, at vi opbygger et fortroligt fællesskab med de andre medlemmer.

Normalpris: 248,75 kr. inklusiv moms om måneden. Nu 198,95 kr.

Gruppefacilitator: Charlotte Heje Haase

 Meld dig på ventelisten